mandag den 2. juli 2012

SF lytter ikke nok til baglandet

Efter de seneste udviklinger i SF står det klart, at det ikke nytter noget at omdanne et parti fra gammeldags til  
café-smart ved hjælp af medierådgivere, tøjdesignere og frisører: man er også nødt til at høre på medlemmernes politiske holdninger. Uanset om man synes at det er træls eller ej.  

I disse tider, hvor det gamle hæderkronede SF, der skulle være det venlige favnende parti iført fløjlsblazer med lapper på albuerne, er blevet et parti med rundsave på albuerne i stedet for lapper, og hvor det ser ud til at partiet faretruende kunne nærme sig en splittelse mellem de, der vil have et SF med regeringsindflydelse og uden nogen som helst socialistisk ideologi, og de, der ønsker et SF med socialistisk ideologi med eller uden regeringsindflydelse, skal det ikke fra vor humanistiske og velmenende redaktion skorte på et godt råd til SF´s Topstyrelse: Lyt lidt mere til hvad de menige medlemmer af partiet vil, og efterlad ikke for store dele utilfredse med den autoritære ledelse, og smid ikke folk ud, der følger deres overbevisning, hvilket der iøvrigt står i Grundloven at de skal.

Demonstration af det russiske
lytteapparat "Lyttebøfferne"(i dansk oversættelse, red).
Hvad angår det med at lytte mere, så skal vi henlede opmærksomheden på en faktisk ældre opfindelse, der sjovt nok aldrig har vundet den store udbredelse, på trods at den angiveligt store effektivitet.

Det fortaber sig lidt i tågen, men det hedder sig, at den er opfundet af en Vladimir Kosnakoff engang i 1915(men det skal man nok ikke lægge noget i, når man betænker den russiske hang til overdrivelse). Til gengæld skal den være så uhyre effektiv, at man kan høre myrer gå op og ned ad græsstrå på op til 20 meters afstand.
Vi tænker umiddelbart, at et så kraftigt lytteapparat kunne tvinge SF´s ledelse til at lytte bedre efter, såfremt man spændte sådanne anordninger på hele folketingsgruppen og Hovedbestyrelsen i bemeldte parti. Og så kunne det jo være, at SF stadig var et parti om 5 år. Håbet er lysegrønt, og man skal aldrig lukke ørene for et godt råd.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar