torsdag den 5. juli 2012

Dansk Air Force One

      I går, den 4. juli, var det 100-års dagen for USA's uafhængighedsdag og det blev på vanlig vis fejret her til lands i Rebild bakker, med en flot tale i høj solskin af bl.a. vor statsminister, der  brugte megen tid på, klart og tydeligt, at tale om den kulturmæssige lighed vi har med amerikanerne.

     I dagene forinden havde regeringen da også fremsat foreslag om, at vores statsminister, i lighed med den amerikanske præsidents Air Force One, skulle have et lignende fint transportmiddel til, når man aflagde statsbesøg ude i den store verden.

     Imidlertid fandt dette ikke tilslutning i hverken den socialdemokratiske folketingsgruppe, ej heller hos Socialistisk Folkeparti, ligesom Enhedslistens venstreorienterede "hard core børster" vendte tommelfingeren nedaf, formentlig i bitterhed over ikke at være hørt i de nu afsluttede forhandlinger om en skattereform.

      Vi lever i en globaliseret verden og man kunne dog enes om, at landets statminister behøver netop et fly - og nedenfor ses et billede af regeringens nyanskaffelse.
- Man vil måske bemærke, at statsministeren ikke ser helt tilfreds ud med resultatet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar