torsdag den 21. juni 2012

Dødens Gab/Besøg hos naboen

Da det nu synes at være dyrenes uge her på Globale Nyheder Online, så skal der heller ikke spares på redaktørens egen ugentlige anekdote.
Redaktøren bor selvsagt i et attraktivt boligområde, dvs med en nabo med swimmingpool, og kun et stenkast til købmanden(hvad mange har benyttet sig af, da den købmand er meget ilde lidt i omegnen). Og da redaktøren naturligvis har et godt forhold til naboen(eller havde indtil nu), så har vi den stående aftale, at man godt må benytte hans pool om morgenen indtil klokken 11.
Denne aftale medførte, at selvsamme redaktør i går morges hoppede i naboens pool, iført en rød helbadedragt af ældre snit, og havde påtænkt at gennemføre ikke mindre end 4 baner for motionens skyld.
Uheldet ville desværre, at man stødte på et væsen midt på første bane, som viste sig at være naboens kat, der meget uvanligt for katte ligeledes havde tænkt sig en morgensvømning.
Redaktøren har ikke meget forstand på katte, men vil dog sværge på, at der er noget underligt ved denne kat, der synes at have en noget aggressiv aura, og alle fremtidige morgensvømninger i naboens pool er afmeldt, indtil naboen får et nyt kæledyr. Redaktøren er ikke kattehader, men der må dog være grænser for, hvad man kan holde til. Derfor kan læserne godt i den kommende tid vente en redaktør, der påbegynder dagens arbejde en halv time tidligere en sædvanligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar