onsdag den 4. juli 2012

Modeuge i Bayern: Valkyria Freestyle


Ingen skal anklage denne redaktion for at være indskrænket, og kun beskæftige sig med politik og militær – intet undgår vores opmærksomhed og journalistiske dækning.
Vi sendte således i sidste uge en betroet medarbejder til den hemmelige Bayerske mode-uge, hvor de kommende trends kan aflures af fagfolk, før de er trends.
Ugens highlight, uden at overdrive en tøddel, var da den lille brunette-model Valkyria von Sochsenhausen skred ned ad catwalken i et moderne, stramt business-outfit, modsvaret af en kæk og bevidst stædig friluftsfrisure – som nu går under betegnelsen Valkyria Freestyle.
Det forudsiges at blive sommerens helt store nummer, da den er utroligt smart, og samtidigt ret nem at holde – man skal bare stå op om morgenen, så er den der!
Den sensuelt standhaftige bayerske brunettes personlige udstråling har nok også haft en del at gøre med frisurens hurtige vej mod succes(se billedet). Hun udstråler, som det står i programmet, både stærk feminin sensualitet, parret med en vis underliggende diskret maskulin dynamisk charme. Det er pigen, der siger: Jeg er en artig pige, men alligevel også en lille frækkert.

Snapshot af  stjernen på den bayerske modeuge - Valkyria
von Sochsenhausen. Bemærk den særlige bayerske "glimt i øjet"-attitude.

Redaktionen er så begejstret, at man overvejer at gøre den obligatorisk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar