onsdag den 12. september 2012

Drømmefyr på Viagra

      Her på redaktionen havde vi længe vidst, at vores freelance kontordame, frk. Dorthe Duske, i den seneste tid har været på adskillige dates for at finde sig en passende ægtemand, og hun anvendte naturligvis internettet som jagtmark for en sådan egnet type.
      Frk. Duske stillede dog så store krav til manden, at vi her på redaktion væddede en kasse øl på, at hun ikke kunne finde ham. Manden i hendes liv skulle nemlig være både meget kærlig, intelligent, særdeles generøs, have udpræget sans for humor, ufattelig rig og overordentlig potent, hvorimod alderen til gengæld mærkeligt nok ikke havde den store betydning.

      I går aftes lykkedes det dog for den krævende frk. Duske, at finde manden der kunne leve op til alle hendes krav........Han er 68 år gammel, meget rig, har hus ved Øresund, nord for byen, stor sejlbåd, og ejer 2 biler, en Jaguar sportsvogn og en Mercedes limousine.
      Hans alder, og det faktum at han har været gift før og har 18 børn og 36 børnebørn med 4 forskellige kvinder afskrækkede ikke frk. Duske, tværtimod, da det netop beviste, at manden er overordentlig potent. Han ønsker ikke sit navn nævnt på vort blads sider, da han er at finde i telefonbogen - og, som han siger, der er jo dog grænser.

      For at bevise mandens potens, fik hun en fotograf til at forevige hendes test af manden, som vi hermed offentliggør et billede af.
      Denne præstation kan ingen her på redaktionen klare, og redaktøren tabte således væddemålet til stor ærgrelse. Men vi ønsker dog alligevel frk. Duske tillykke med fundet.