fredag den 6. juli 2012

Ugens drama: kattepine på Christiansborg

      Vor udsendte medarbejder på Christiansborg har just meddelt redaktionen, at man i disse dage helt uvant har set en kat snige sig rundt på gangene på må og få, og dermed givet indtryk af at være blevet desorienteret - og har dermed skabt en del postyr på den ellers så organiserede arbejdsplads.

      Det lykkedes heldigvis indenfor nogle timer et par venlige funktionærer at indfange kræet, og ved nøjere besigtigelse var man straks klar over, hvor staklen hørte hjemme, hvorfor man straks afleverede den på Dansk Folkepartis partikontor, der viste sig at være dybt taknemmelige og lettede over at få Karl-Heinz hjem igen. Han havde manglet siden onsdag morgen, kort efter morgenmaden kl. 8. 30. Man var straks klar over, at der var noget galt, da man opdagede den urørte skål med små ristede pølser og et stykke toastbrød.

      I dette parti er man måske normalt ikke så meget for folk med anderledes hovedbeklædning og en udansk personality, men når det kommer til dyr, viser det sig, at der banker store og velmenende hjerter overalt i partiet. Som et anonymt medlem udtalte, efter hændelsen: "Karl-Heinz er måske lidt speciel, men han er god nok, og man skal ikke være efter en kat, bare fordi den er lidt anderledes end andre katte". Et "humanistisk" og reflekteret svar, der tydeliggør, at DF er partiet med højt til loftet og langt til væggene, når det kommer til firbenede væsner.
     
     Efter at Karl-Heinz var kommet til hægterne ved hjælp af en dåse Whiskas og en lille skål piskefløde, virker den helt frisk og klar i ansigtsudtrykket igen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar