søndag den 1. juli 2012

Razziaer på landets bordeller

      I den forløbne uge har politiet foretaget razziaer på samtlige landets bordeller, også kaldet massageklinikker. Det har drejet sig om alle landets storbyer, inklusive Nørre Snede, Over Stråby og Vorbasse, samt enkelte steder vi aldrig har hørt om. 
     
      Vor korrespondent på Politigården meddeler, at politiet udtaler sig om denne aktion på samme måde, som man altid har gjort, når man har anvendt mere end 1 kommissær, 2 overbetjente og hele 10 betjente til arbejdet, nemlig at det har været en ubetinget succes.
     - Hvori succesen ligger, ønsker man ikke at udtale sig om.
     
      I de seneste dage har vi dog på redaktionen foretaget en evaluering af politiets arbejde i marken, og fundet at kun de mest attraktive modeller med de største bryster er blevet fjernet fra klinikkerne, og især i København har klinikkerne desværre set sig nødsaget til at holde midlertidige ophørsudsalg.



      Vi har i den just forløbne weekend talt med nogle af de varetægtsfængslede modeller, som glæder sig til at få retssagen overstået, så de igen kan komme på arbejde - for, som de siger, at tilgodese den umættelige efterspørgsel på netop deres service.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar