fredag den 22. juni 2012

Opfordring fra statsministeriet

      Fra statsministeriet, har vi på redaktionen modtaget en opfordring om, at skrive noget pænt om vores nye statsminister, der efter deres mening, helt ufrivilliget befinder sig i et politisk stormvejr. Vi tager gerne denne udfordring op, som vi vælger kalde det, omend det er noget af en opgave.


     
      Damen (statsministeren) befinder sig i et uvejr som kan sammenlignes med, at sidde i en robåd uden årer i en orkan ud for Skagens Rev, men et kan vi dog medgive og det er, at Danmark aldrig i mands minde har haft en smukkere statsminister. Og det var så det - og ikke så ringe endda.

      Vores rapporter på Christiansborg, det er også mig, har været tilstede på "borgen" under de nu afluttede skatteforhandlinger og aldrig før, så vidt vides, har så mange med forskellig politisk observans smuttet ind og ud af finansministeriets dør i en sådan fart, at een har fået tilbagestrøget hår af at stå i slipstrømmen.

      Fru Helle Thorning Schmidt, den nye statsminister, gik til valg på, at gøre en ny dansk regering mere rød, med støtte fra de gamle radikalt, venstreorienterede drenge, med en lille sød og køn pige, nemlig Johanne Schmidt Nielsen som "billetsælger". Sidstnævnte drenge og pige, er nu blevet snydt så vandet driver af staklerne, thi regeringen er endt ud i, sammen med oppositionen, de slemme, små, blå drenge, at snedkerere et skatteforlig, der ikke alene er skrigende blåt, men måske endda ligefrem kongeblåt. På redaktionen efterlades vi derfor med en slem mistanke om, at damen, altså statsministeren, ingen politiske visioner havde, men blot ønskede at blive statsminister - og det er rigtigt grimt, skulle vi mene.

      De mange røde vælgere, der gjorde fruen til statsminister, samt omtalte billetsælger, Johanne Schmidt Nielsen, er vrede - og undertegnede har trukket sig tilbage fra "borgen" i al stilfærdighed og i passende ly, overbevist om, at jeg ikke er i besiddelse af tilstrækkelig courage til at være tilstede når finansloven skal forhandles på plads efter sommerferien.
- Vi på redaktionen hader vold. 
    

      
      Den røde billetsælger er også ganske smuk når hun er rigtig vred, synes vi på redaktionen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar