søndag den 8. juli 2012

DF in natura

For kort tid siden oplevede man jo historien om en satiretegning fra Politiken, der var blevet lagt på Politikens Facebook-side, og som var blevet fjernet(bortcensureret!), da den åbenbart var for stærk for Facebooks smag.

Sådan noget kan man jo ikke have i et land med ytringsfrihed, og redaktionen opfatter det derfor som sin sure, patriotiske pligt at bringe tegningen, både for at modarbejde Facebooks ret til at censurere, og ydermere da det angår DF, der jo ved enhver lejlighed går stærkt ind for ubegrænset ytringsfrihed(i hvert fald så længe man er nogenlunde enig med DF)............også for tegninger!
Tegningen er meget festlig og appellerer til eens følelse af danskhed og frigjorthed, og skal vist nok oprindeligt være en hentydning til Peter Skaarups beklagelse over, at der ikke optræder nøgne bryster i en ny Danmarksfilm, hvilket han synes at der burde. Og det kan man da egentlig heller ikke være uenig med ham i - nøgne bryster kan jo ikke være en dårlig ting, næsten uanset hvad.

Når man kigger på pågældende tegning bliver man varm indeni, og kan næsten ikke lade være med at tænke på frigjorte badestrande, og nynne "Det er sommer, det er sol, og det søndag - alle men´sker er så glaade og fri"..............Poul Reichardt, Lille-Per, jordbærgrød, og hele balladen. Et glansbillede af Danmark vil De sige.......ja, måske - men et smukt og nødvendigt glansbillede, i så fald!
Det eneste man savner på billedet er, at Søren Espersen og Jesper Langballe er med...........de havde pyntet i baggrunden.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar